Muziek voor een kat

Sommige katten knorren, anderen piepen een beetje. Dus dat past ook wel op Piepknor.nl, toch? Nou ja, als het alleen om een kat ging, hadden we misschien toch even overgeslagen, maar in dit geval gaat het ook nog om muziek.

Op Bandcamp is een verzamelaar beschikbaar. En niet zo maar een verzamelaar. Op Compilation For A Cat staan onder andere nummers van Arcana, Raison D’Etre, Maarten van der Vleuten, en Sophia. In totaal 37 nummers, voor een zelf te bepalen prijs.

Wat er nou met katten te maken heeft? Nu, deze verzamelaar is uitgebracht om geld op te halen voor een kat die hoognodig een dure operatie nodig heeft. Bazin Amanda Votta heeft echter niet de middelen om deze operatie, die 15000 Zweedse Kronen kost te financieren. En dus heeft ze de hulp ingeroepen van muzikale vrienden.

Dus wil je goede muziek, heb je een hart voor katten, of allebei, download dan nu deze verzamelaar voor een kat en doneer wat geld.

This entry was posted in Nieuws and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One thought on “Muziek voor een kat

  1. 3 uur muziek voor een zelf te bepalen prijs. Dit moet je niet laten lopen, mits je deze muziek kunt waarderen (je kunt alles luisteren op Bandcamp). Als deze artiesten dit geven mag daar toch wel een aantal Euros van ons tegenover staan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>